MIND

Telemetrie geïntegreerd in uw Mondraker
Mondraker-fietsen worden standaard geleverd met een geïntegreerd telemetriesysteem waarmee u de vering eenvoudig perfect kunt afstellen, en nog veel meer!

De nieuwste technologische innovatie van Mondraker is revolutionair. Na Forward Geometry, dat het concept van geometrieën veranderde door een maatstaf te zijn voor veranderingen in dit opzicht, en ZERO, het ophangingssysteem dat het Spaanse merk tot wereldkampioen leidde, komt nu MIND.
MIND is een set lichtgewicht telemetriesensoren, geïntegreerd in de ophangingen en die de Foxy Carbon en Crafty Carbon 2021-modellen uitrusten, waarmee zowel de vork als de schokdemper perfect kunnen worden afgesteld. Intern heeft het een GPS-systeem met een simkaart en kan de mobiele telefoon ook worden verbonden via een nieuwe exclusieve applicatie genaamd myMondraker (gratis beschikbaar op Android en iOS). Dit maakt het mogelijk om een ​​grote hoeveelheid gegevens over de ritten en de prestaties van de ophangingen vast te leggen en een perfecte configuratie te verkrijgen, eenvoudig en betrouwbaar, gebaseerd op echte gegevens, en niet op intuïtie.

MIND en myMondraker bieden samen een geheel nieuw niveau van controle, gegevens en functionaliteit die nog nooit eerder op een standaardfiets zijn gezien. Een ervaring die veel verder gaat dan simpel trappen. MIND meet honderd keer per seconde het gedrag van de vork en de schokbreker en legt de activiteit vast met de belangrijkste details ervan. myMondraker maakt het voor ons gemakkelijker om deze gegevens te interpreteren en biedt ons de mogelijkheid om de vering van onze fiets correct af te stemmen op onze kenmerken. We kunnen de meest voorkomende gegevens van de route krijgen, zoals snelheid, afstand, hoogte, enz ... evenals details van het gedrag van de ophangingen zoals de snelheid tijdens een sprong, de lengte van de sprong. Hier is het weer in de lucht, de gebruikte veerweg en allemaal delen op sociale media met slechts een druk op de knop.

Zoals Miguel Pina (CEO van Mondraker) zegt:

 

"Er zijn twee belangrijke dingen die alle MIND-gebruikers krijgen: meer snelheid en meer plezier"

 

 En wie wil er niet meer !?

Controleer SAG - eenvoudig en nauwkeurig met MIND en myMondraker
Houdt het aantal sprongen, hun lengte en vliegtijd bij - elke sprong, elke rit!
Klik hier om een ​​reseller te zoeken!
Bike2b, né de la passion !
Pourquoi avons-nous lancé Bike2b?