Contacteer ons   08:00-16:30   + 32 (0)81 65 64 48   info@bike2b.be    
Volg ons  

Geniet van de spanning van dit alles

Mondraker helpt u met alle soorten rimpels: DH,

Enduro Trail en Cross-country

Contact ons

MIND: Telemetrie voor iedereen 

Mondraker is een revolutie in de mountainbike-ervaring door gebruikers de mogelijkheid te bieden hun vering op afstand af te stellen. 

Hierdoor kunnen rijders hun fiets naar eigen inzicht bedienen en afstellen. 

Ontdek hun gamma

MyMondraker: De app voor uw fiets


Het MIND systeem is gekoppeld aan een geavanceerde applicatie die gebruikers toegang geeft tot gedetailleerde analyses en feedback over hun veringsactiviteit.


Een historisch merk.

De grootste rijders hebben zulke prestaties geleverd als podiumplaatsen die Mondraker behaalde tijdens het wereldkampioenschap DH in 2016


Het Nul systeem. 

Mondraker biedt een exclusief ophangsysteem. Elk volledig geveerd Mondraker model heeft een op maat gemaakte Zero Systeem configuratie. 

Dit two-link schokdempersysteem zorgt voor ongekende prestaties.

Ontdek

Een breed scala aan fietsen


In het tijdperk van elektrische fietsen en werkfietsen, maakt Mondraker de overgang door de mogelijkheid te bieden om een design en prestatie fiets te hebben voor alle soorten gebruik.


De hele familie op elektriciteit

Wat als uw kind een ongelooflijke tijd beleeft op zijn of haar Groomy, terwijl hij of zij de sensaties van een elektrische fiets ontdekt?

Word een Mondraker dealer dankzij de diensten van Bike2B, wij bieden u de mogelijkheid om Mondraker in uw verkooppunten te hebben.